Poniedziałek 16.09.2019
 
Obiad Kapuśniak z kapusty białej: woda, wołowina, marchew, pietruszka, seler, por, kapusta, ziemniaki, przyprawy, śmietana 18% Makaron carbonara: makaron ( mąka, jaja, woda ), boczek wędzony, cebula, czosnek, ser żółty, śmietana 18% , mleko łącznie z laktozą Banan Woda z miodem i cytryną : woda, cytryna, miód Alergeny: A, C, G, I
 
Wtorek 17.09.2019
 
Obiad Zupa owocowa z makaronem: woda,  wiśnie, truskawki,śliwki, śmietana 18%, makaron pełnoziarnisty( mąka, jaja, woda) Kotlet mielony smażony: mielone wieprzowe, cebula, jaja, bułka graham, olej kujawski, bułka tarta Sałatka z buraków: buraki, cebula, jogurt 2% tłuszczu, jabłka Ziemniaki Rzodkiewka do pochrupania Woda z cytryną Alergeny: A, C, G, I
 
Środa 18.09.2019
 
Obiad Zupa gulaszowa: woda, wołowina , marchew, pietruszka, seler, por, szynka wieprzowa surowa, papryka kolorowa, pieczarki, ziemniaki, koncentrat 30%, przyprawy, ziemniaki Pierogi leniwe:ser biały chudy, jaja, ziemniaki, mąka typ 550, masło królewskie, bułka tarta Marchew do pochrupania Jogurt pitny Alergeny: A, C, G, I
 
Czwartek 19.09.2019
 
Obiad Zupa kalafiorowa: woda, szponder wołowy ,marchew, pietruszka, seler, por, kalafior, ziemniaki, przyprawy, ziemniaki, śmietana 18% Udziec w sosie jarzynowym: udziec z kurczaka, marchew, natka, koper, seler, przyprawy Ryz brązowy Mizeria: ogórki, jogurt 2% tłuszczu, cukier trzcinowy Kompot  ze śliwek: woda, śliwki Alergeny: G, I
 
 Piątek 20.09.2019
 
Obiad Barszcz czerwony z makaronem: woda, wołowina, marchew, pietruszka, seler, por, buraki, śmietana 18%, makaron (mąka, jaja, woda) Filet rybny: miruna ze skórą, jaja, bułka tarta, olej kujawski Surówka z kapusty kiszonej: kapusta( marchew, sól) Ziemniaki Woda niegazowana 0.5 l Alergeny: A, C,D, G, I